Șocul proprietarului casei după extinderea vecinului vine la câțiva centimetri de proprietatea sa

Știri Din Marea Britanie

Un proprietar de case a fost lăsat răpit după ce extinderea vecinului său a fost construită la doar câțiva centimetri de proprietatea sa.



Lucrătorul NHS, Stuart Smith, din Kings Norton, Birmingham, nu poate accesa partea laterală a casei sale datorită construcției „bizare” și „suprapuse”.






Domnul Smith susține că un „catalog de erori” de-a lungul liniei de graniță înseamnă că jgheaburile atașate ambelor proprietăți se ating acum și este îngrijorat de posibilele probleme de drenaj și umezeală, relatează Birmingham Live .



Bărbatul în vârstă de 42 de ani susține, de asemenea, că planurile nu au fost respectate, deoarece constructorii nu au reușit să se potrivească corect un acoperiș la casa vecinului său.






În schimb, domnul Smith spune că un zid a fost construit chiar sub acoperișul său și a pășit.

Ofițerii de planificare pentru Consiliul municipal din Birmingham testează acum extinderea, care a văzut lucrări efectuate la un garaj pentru a mări dimensiunea proprietății de la trei la cinci dormitoare.



Casa Stuart Smith

Noua canalizare atinge acum casa lui Stuart Smith (Imagine: BPM Media)

Domnul Smith a spus: „Nu există niciun decalaj pentru a ne putea întreține propria proprietate.






James Desmond Lloyd a fost eliberat

„Nu putem îndepărta niciodată jgheaburile acum, nu putem desface acoperișul din pâslă sau fațadele sau să redăm latura casei. Este așa
permanent și orice probleme cu care va trebui să trăim.

„Ei (constructorii) nu și-au dat seama de fapt până nu au început să construiască sub streașina mea. Abia când s-au ridicat atât de sus, și-au dat seama că acoperișul meu le împiedica să-și pună propriul acoperiș.

„Am vorbit cu vecinul în acel moment și mi-au spus că o vor rezolva, dar (constructorii) nu au remediat-o, ci doar au funcționat
în jurul său, a construit un acoperiș plat și a construit acoperișul lateral - bizar.

Domnul Smith, care lucrează pentru Birmingham și Solihull Mental Health Foundation Trust, a spus că este conștient că vecinii săi au solicitat permisiunea de planificare în 2018 - pentru o prelungire cu două etaje în față și un etaj în spate.

Casa Stuart Smith

Stuart a calificat lucrarea drept „bizară” (Imagine: BPM Media)

Casa Stuart Smith

Extensia vecinului este la doar câțiva centimetri distanță de proprietatea lui Stuart (Imagine: BPM Media)

Lucrătorul IT, căsătorit cu profesoara Sallyanne, în vârstă de 39 de ani, a spus că lucrările au început la sfârșitul lunii ianuarie 2021, când au fost trezite de o lovitură puternică în timp ce constructorii au început temeliile.

Lucrătorii cheie, care au lucrat neobosit pe tot parcursul pandemiei, au spus că abia în martie vor putea vedea vârful clădirii.

„Arăta foarte aproape, dar nu puteai să-l vezi corect, deoarece a fost puțin ascuns (de schele)”, a spus dl Smith.

casele furnicii si dec

„Mă simt absolut îngrozitor pentru asta. Încerc să-l împing în fundul minții încercând să uit de asta - dar apoi nu fac niciun progres.

„Așadar, atunci trebuie să mă concentrez asupra ei și doar mă liniștește. Am dificultăți de somn. Este doar foarte stresant. Este foarte îngrijorătoare. Noi
am cumpărat casa ca casa în care am vrut să trăim pentru totdeauna.

„Acum pur și simplu a pățit asta. Trebuie să rezolvăm acest lucru și să îl reconstruim mai în spate. Nu văd cum cineva ar putea fi mulțumit de asta.

„În unele momente este de fapt emoționant. Acolo unde am un acoperiș deasupra unui garaj în față, acesta atinge acoperișul lui deasupra garajului și chiar în partea de sus se ating canalele.

„De fapt se suprapun. Au construit o parte a peretelui mai jos decât ar fi trebuit. Au ocolit-o înfășurându-l și construind mai sus, dar apoi acoperișul nu este direct peste perete.

„În partea din spate, unde am un acoperiș plat, jgheabul se atinge de peretele lor și asta înseamnă că nu pot să dezlipesc jgheabul și să-l îndepărtez.”

Domnul Smith a adăugat: „Mai sunt lucruri de făcut, așa că m-aș aștepta că vor dori să facă ceva înainte ca lucrarea să continue.

„Doar va economisi pe oameni bani pe termen lung. Peretele lateral trebuie reconstruit și mutat, iar acoperișul trebuie să decoleze și să se îmbrace corespunzător.

„Va avea în viitor tot felul de probleme cu umezeala și scurgeri.

Eu Wren Scott tânăr

„Vorbesc cu un avocat, dar merge foarte lent, pe măsură ce trecem prin asigurătorii de clădiri.”

Smith, care s-a mutat în casă în februarie 2017, a spus că se teme că planurile au fost semnate de un inspector de clădiri privat, așa că este îngrijorat de faptul că consiliul municipal nu va interveni.

„Este o problemă, deoarece inițial m-am plâns la Consiliul municipal din Birmingham, dar unele dintre aceste lucruri nu intră sub incidența planificării care intră sub controlul clădirii”, a spus el.

Casa Stuart Smith

Stuart Smith vorbește cu un avocat ca urmare a lucrărilor (Imagine: BPM Media)

Casa Stuart Smith

Stuart spune că extensia a dublat dimensiunea proprietății vecinului său (Imagine: BPM Media)

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai mari știri ale zilei direct în căsuța de e-mail

Buletinul informativ NEWSAM vă aduce cele mai noi știri, povești interesante din showbiz și TV, actualizări despre sport și informații politice esențiale.

Buletinul informativ este trimis prin e-mail primul lucru în fiecare dimineață, la ora 12 și în fiecare seară.

Man City înainte de sezonul 2016

Nu ratați niciodată un moment înscriindu-vă la newsletter-ul nostru aici.

El a spus că extinderea a dublat dimensiunea casei vecine - de la 81.000 de metri pătrați cu o suprafață suplimentară de 76.000 de metri pătrați. A trecut de la trei dormitoare la cinci dormitoare, cu o bucătărie mai mare, garaj, spălătorie și transformare la mansardă.

Vecinul domnului Smith, care a executat lucrările, a spus că a cooperat pe deplin cu ofițerii consiliului și „le revine decizia”.

Când a fost abordat de Birmingham Live despre lucrări, rezidentul de vârstă mijlocie a spus: „Am vorbit deja cu consiliul orașului. Lăsați-l în seama consiliului să rezolve.

Un purtător de cuvânt al Consiliului municipal din Birmingham a adăugat: „Am primit o plângere conform căreia lucrările încalcă legislația de planificare.

„Problema este în prezent investigată, iar ofițerii discută atât cu proprietarul, cât și cu reclamantul.”